Üdvözlöm Vali vagyok az Önök leendő vendéglátója!
 

Falusi szálláshelyünk Baranya déli részén az Ormánságban található. Pécs, Harkány és Siklós közelsége miatt kiváló kiindulópont vendégházunk.

A portánkon körültekintő vendégeink a közeli kanálisparti erdőségeket, hatalmas szántókat, távoli dombokat és lankákat láthatnak, hallgathatják a csendet és érezhetik az átható nyugalmat.
 
 
A Kiscsicseri vendégház:
 
Vendégházunk  négy napraforgós ökoporta minősítéssel rendelkező, 14-16 fő befogadására alkalmas.
A legnagyobb lakásunk tetőtéri légkondicionált, melyben 3 db 3 ágyas szoba, 2 db fürdőszoba és egy nagy konyha-étkező található.

A szomszéd telkünkön,  fenyőfák árnyékában megbúvó, igényesen kialakított vendégház. Ebben két 2 ágyas szoba (pótágyazhatóak), jól felszerelt étkező konyha, nappali(Tv , rádió), tusoló, WC van.
 
Ezen a telkünkön található még egy két ágyas stúdiólakás, jól felszerelt konyhával (Tv, Rádió), tusolóval, Wc-vel.
 
A házakat szépen parkosított,  füves terület veszi körül, ahol autóikkal parkolhatnak. 
A kemencénél és a nyársalónál finom falusi ízek készíthetők, vagy csak a hosszú nyári estéken a tábortűz fényénél beszélgethetnek. A gyermekek részére hinta, homokozó, nádkunyhó, mászóka nyújt kikapcsolódást.
Vendégeink is bekapcsolódhatnak a falusi élet mindennapjaiban. A konyhakert gyümölcseit, terméseit vendégeink is szedhetik, fogyaszthatják.
 
Vendégeinket a busznál igényeik szerint várjuk, szállításukról gondoskodunk.
 
 
NÁLUNK SZÉPKÁRTYÁVAL (otp; k&h; mkb) IS FIZETHET!!!
EGÉSZ ÉVBEN VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET, hisz környékünk és a falusi élet nagyon sok maradandó élményt nyújt egész évben.
 
 
E-mail : csicserivendeghaz@gmail.com
Te.: +3630/508-8404